Rapid White

Bleaching Power Set

A fogorvosi praxisokban alkalmazott fogfehérítési módok által inspirált Rapid White Bleaching Power Set hatékony eljárása egy 7‐napos kezelés után akár hét árnyalattal is fehérebbé teheti fogait és teljesen hidrogénperoxid nélkül támogatja a hosszan tartó ragyogóan fehér és fiatalos mosolyt.

Rapid White

Bleaching Power Set

A fogorvosi praxisokban alkalmazott fogfehérítési módok által inspirált Rapid White Bleaching Power Set hatékony eljárása egy 7‐napos kezelés után akár hét árnyalattal is fehérebbé teheti fogait és teljesen hidrogénperoxid nélkül támogatja a hosszan tartó ragyogóan fehér és fiatalos mosolyt.

Termékjellemzők

Akár 7 fokozattal fehérebb fogak

Hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják

Maximálisan elérhető eredmény 1 hét után

10 perc naponta két alkalommal

Azonnali fogfehérítő hatású fogkrém

Egyénileg formázható fogsínek

Alkalmazás

 1. Mosson fogat a Rapid White fogfehérítő fogkrémmel.
 2. Igazítsa a formázható fogsíneket a fogazatához.
 3. Töltse a fehérítő gélt a fogsínekbe.
 4. Vigye fel a katalizátoranyagot a fogakra.
 5. Helyezze fel az előkészített fogsínket, és hagyja a szájában 10 percig.
 6. Vegye ki a fogsíneket, és alaposan öblítse ki a száját vízzel.
 7. Legalább 2 percig mosson fogat a Rapid White fehérítő fogkrémmel.

A Bleaching Power Set terméket az egyszerű és kényelmes otthoni használat céljára fejlesztettük ki és a mellékelt rövid használati útmutatójából megtudhatja, hogyan használja kevés energiaráfordítással, otthon a terméket. A Bleaching Power Set két formázható fogsínt tartalmaz, amelyek az egyéni és maximális kényelem érdekében hozzáformázhatók saját fogaihoz.

A Rapid White Bleaching Power Set továbbá egy professzionális fogfehérítési skálát is tartalmaz, amellyel összehasonlíthatja fogai fehérítésének folyamatát, valamint a csomagban megtalálhatja a részletes használati útmutatót és gyakori kérdéseket tartalmazó lapot is.

 • Fokozatok: akár hét árnyalattal világosabb fogak
 • Alkalmazási gyakoriság: Naponta kétszer
 • Alkalmazási időtartam: kezeléseként 10 perc
 • Napok szám: 7 nap

A Rapid White terméket évente maximálisan hatszor használja, legalább négy hetes megszakítással.

A Rapid White Bleaching Power Set pontos alkalmazásáról az alábbi komponensekre kattintva tájékozódhat:

Formázható fogsínek

A formázási művelethez válasszon ki egy hőálló edényt, például egy nagyobb kávéscsészét. Az edénynek elég szélesnek és mélynek kell lennie ahhoz, hogy a sín szabadon mozoghasson benne. Elsőnek a felső fogsínt formázza meg. Óvatosan töltse fel az edényt kétharmadáig forrásban lévő vízzel, várjon kb. 60 másodpercet, majd a sínt az erre a célra kialakított fülnél fogva óvatosan merítse bele a meleg vízbe. Vigyázat – A víz még nagyon meleg lehet.

10 – 12 másodperc elteltével a fogsín puhává és opálosságát elveszítve átlátszóvá válik. Óvatosan vegye ki a sínt a vízből és rázza le róla a felesleges vizet. Ügyeljen arra, hogy a sín ne ragadjon össze, mivel az összeragadások csak nagyon nehezen választhatók szét. Egy kis területen csuklója belső feléhez érintve ellenőrizze, hogy a sín hőmérséklete megfelelő-e.

Ha a hőmérséklete kellemes, akkor a sínt óvatosan helyezze fel felső fogsorára. Ujjával és nyelvével nyomja rá a fogakra és óvatosan zárja be a száját. A sín formázását követően körülbelül 10 másodpercig ne zárja össze fogsorát.

Óvatosan vegye ki a megformázott sínt a szájból és ellenőrizze annak pontosságát. A lenyomatok pontosan meg kell hogy egyezzenek a fogsorával. Ha nem elégedett az eredménnyel, akkor ismét megpuhíthatja a sínt és megismételheti a műveletet.

Ha elégedett az eredménnyel, akkor egy ollóval óvatosan vágja le a termék fülét és helyezze be a sínt a mellékelt kazettába.

Ismételje meg a műveletet az alsó fogsorhoz tartozó sínnel.

Katalizátoranyag

Az alkalmazás előtt alaposan mosson fogat. A katalizátoranyag használata előtt a fejrész tiszta felületnek történő nekinyomásával ellenőrizze, hogy az nedves-e.

1. lépés: A fehérítendő fogfelületekre történő puha rányomással és szétdörzsöléssel egyenletesen oszlassa el a katalizátoranyagot a fogain.

Figyelem: Ne zárja be a száját, ellenkező esetben az ajkai letörlik a katalizátoranyagot.

Fogfehérítő gél

Az előre formázott fogsínekbe nyomjon kis mennyiségű Rapid White fogfehérítő gélt.

2. lépés: Azonnal helyezze be az előkészített fogsíneket a szájba és ráharapással tartsa ott azokat. Ezáltal elkeveredik a katalizátoranyag és a fehérítőgél és megkezdődik a fehérítési művelet. 5 – 10 percig hagyja a fogsíneket a szájban. Ezt követően a gélmaradékok eltávolítása érdekében 2-3-szor alaposan öblítse ki a száját.

 

Fogfehérítő fogkrém

A fogfehérítési művelet után a fogfelületek természetes pH-értékének helyreállítása érdekében mosson fogat a Rapid White fogfehérítő fogkrémmel.

Professzionális fogfehérítési skála

A professzionális fogfehérítési skálával ellenőrizze fogai fehérségének javulását.

 

 

Videó a használatról

Rapid White Bleaching Power Set alkalmazási videó

Kereskedő

A termékek csak a következő magyarországi boltokban kaphatók: