Kérdések
és válaszok

Itt megválaszoljuk a Rapid White termékekkel kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket.

Nem talál választ kérdésére? Írjon e-mailt nekünk!

Általános kérdések a Rapid White termékekkel kapcsolatban
1. Ki használhatja a Rapid White fogfehérítő termékeit?

A termékeket 18. életévüket betöltött felnőtt személyek használhatják.

2. Kik számára nem javasolt a Rapid White használata?

A következő esetekben nem javasolt a Rapid White használata: Fogínybetegség, fogínygyulladás, fogínyvérzés, súlyos fogínysorvadás, vagy túlérzékeny fogak, terhesség és szoptatás ideje alatt. Az egyéb termékekhez hasonlóan az allergiás reakciók megelőzése érdekében itt is érdemes ellenőrizni az összetevőket.

3. Használhatom a Rapid White terméket terhesség/szoptatási időszak alatt?

Azt javasoljuk, hogy a terhesség és a szoptatási időszak alatt ne használja a Rapid White terméket. Ha ennek ellenére használni kívánja, forduljon orvoshoz.

4. Mennyi ideig tart ki egy csomag Rapid White termék?

Napi kétszeri használat mellett az összes Rapid White termék legalább egy hétig kitart.

5. Hogyan használjam a Rapid White termékeket?

Mivel mindent tartalmaznak, ami az átfogó fogfehérítéshez szükséges, a Rapid White termékek egyszerűen használhatók. A pontos használati útmutatásokat a termék dobozára nyomtatva találhatja meg.

6. Kérjek tanácsot fogorvosomtól a Rapid White használata előtt?

Ha fogai és fogínye egészséges, akkor a Rapid White alkalmazása előtt nincs szükség arra, hogy felkeresse fogorvosát. Annak érdekében hogy meggyőződön fogai és fogínye egészségéről, azt javasoljuk, hogy hat havonta menjen el fogászati szűrővizsgálatra.

7. Évente hány alkalommal használhatom a Rapid White Bleaching Power Set terméket?

Az egyes kezelések között legalább négy hétnek kell eltelnie. Azt javasoljuk, hogy évente ne végezzen hat kezelésnél többet.

8. A Rapid White minden személynél ugyan azt az eredményt hozza?

Az eredmények a fogak elszíneződési állapotától függenek. A nagyon elszíneződött fogakon a termék gyorsabb, látványosabb eredményt hoz, mint a már eleve fehér fogakon.

9. Mennyi ideig marad meg a hatás?

Az hogy fogai mennyi ideig tartják meg fehérségüket attól függ, hogy milyen gyakran lépnek érintkezésbe színező hatású élvezeti cikkekkel, például vörösborral, cigarettával, kávéval, teával, stb.

10. Milyen íze van a Rapid White termékeknek?

A Rapid White termékeknek friss, mentás íze van.

11. A Rapid White koronákat, hidakat, töméseket és foghéjakat is fehéríti?

Nem, csak a természetes fogakat fehéríti, a fogtechnikai javításokat, mint a koronák, hidak, tömések és foghéjak nem. A termék nem tesz kárt a fogtechnikai termékekben.

12. Hogyan ápoljam a fehérített fogakat?

Fehérített fogait legjobban úgy ápolhatja, hogy naponta kétszer alaposan fogat mos. A fogselyem kiegészítő használata segít a fogak közötti részeken a lepedék eltávolításában. Ezen kívül évente kétszer menjen el fogászati szűrővizsgálatra és szükség esetén fontolja meg a professzionális fogtisztítás lehetőségeit. A fogtisztítás során minden lepedéket és elszíneződést okozó lerakódást eltávolítanak a fogairól és a fogak közötti területről – ez kiváló védelmet nyújt a fogszuvasodás és a fogínygyulladás ellen is.

13. 13. A Rapid White termékek tartalmaznak hidrogénperoxidot?

Nem, a Rapid White termékeket hidrogénperoxid nélküli összetétellel fejlesztettük ki. Részletes információkért kattintson ide.

14. Felléphetnek mellékhatások a Rapid White termékek alkalmazásakor?

Szakszerű használat valamint egészséges fogak és fogíny esetén nem ismert olyan mellékhatás, amely a Rapid White termékek alkalmazásakor fellépne. Ha a használat során kissé csiklandozó érzést érez, az természetes és nem ad okot aggodalomra. Abban az esetben, ha irritációt észlel, a Rapid White termékek szájüregből történő eltávolításával és bő vízzel történő kiöblítésével azonnal szakítsa meg a használatot.

15. A Rapid White éppen olyan professzionális, mint a fogorvosnál történő fogfehérítés?

A Rapid White termékeket a fogorvosi gyakorlat inspirálta, mivel a kezelés több lépése a fogorvosi kezelésekre hasonlít. A Rapid White alkalmazása azonban közvetlenül nem hasonlítható össze a fogorvosi módszerekkel, mivel a fogorvos hidrogénperoxid alapú receptúrákat alkalmaz. Ezek a receptúrák gyorsabban eltávolítják az elszíneződéseket, viszont nagyon drágák és a nagy koncentráció és az agresszív hatás miatt csak fogorvosi felügyelet mellett alkalmazhatók. Fontos megemlíteni, hogy sem a professzionális fogorvosi fogfehérítés, sem pedig az otthoni fogfehérítési módszerek nem képesek a fogakat a természetes színüket meghaladóan fehérebbé tenni.

16. Káros, ha a kezelést követően lenyelem a Rapid White termékmaradékait?

Szakszerű használat esetén nem jelent kockázatot, ha lenyel kis mennyiségű termékmaradékot. Ha véletlenül nagyobb mennyiségű terméket nyel le, akkor forduljon orvoshoz és vigye magával a termék csomagolását (amely tartalmazza az összetevők felsorolását).

17. Mi a különbség a Rapid White Bleaching Power Set és a Rapid White Bleaching Strips között?

A fogorvosi praxisokban alkalmazott fogfehérítési módok által inspirált Rapid White Bleaching Power Set egy olyan pontos és hatékony eljárás, amely egy 7 napos kezelés után akár hét árnyalattal is fehérebbé teheti fogait. Alkalmazási ideje naponta kétszer 10 perc. Ezzel szemben a Bleaching Strips termék egy gyorsabb módszer, amelyhez kevesebb tartozék szükséges és ezáltal egyszerűbben használható. Az első fogfehérítési eredmény már négy nap után észlelhető. A csíkokat naponta kétszer kell felhelyezni a fogakra és ezek kb. 5 – 7 perc múlva maguktól feloldódnak.

Kérdések a Rapid White Bleaching Power Set termékről
1. Ellenőrizték a Rapid White hatékonyságát?

A katalizátor és a Bleaching Strips kapcsolatba kerülésekor megkezdődik a fogfehérítési művelet. Ez a fogfehérítési művelet hidrogénperoxid nélkül megy végbe és szabadalommal védett módszer. Hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.

2. Melyik hatóanyag váltja ki a fehérítő hatást?

A Rapid White Bleaching Power Set nem tartalmaz hidrogénperoxidot. A katalizátoranyag és a fogfehérítő gél érintkezésbe lépésekor klórdioxid (klór és oxigén) keletkezik. A klórdioxid reakcióba lép az elszíneződésekkel és oxidálja ezeket. Ezáltal az elszíneződések felbomlanak és a fog színe fehérebb lesz. Részletes információkért kattintson ide.

3. Mi történik ha kihagyok egy alkalmazási időpontot?

A használatot akár meg is szakíthatja (például hétvégén). Az optimális eredmény érdekében azt javasoljuk, hogy mind a 14 használatot (naponta kettő) egymást követően, hosszabb megszakítás nélkül hajtsa végre.

4. Mi történik, ha véletlenül lenyelem a Rapid White katalizátoranyagot, ill. a Rapid White fogfehérítő gélt?

Ha betartja a használati útmutatót, akkor a Rapid White Bleaching Power Set teljesen ártalmatlan. Ha ennek ellenére lenyeli a termékek folyadékát, ez sem jelent problémát ameddig nem lépi túl a javasol adagolási mennyiséget. Ha a javasolt adagolási mennyiségnél nagyobb mennyiséget nyel le, forduljon orvoshoz.

5. Milyen hosszú időnek kell eltelnie a napi két használat között?

A katalizátoranyagot és a fogfehérítő gélt naponta kétszer, a fogmosás után vigye fel a fogaira. A napi két alkalmazás között legalább hét órának kell eltelnie. Azt javasoljuk, hogy a Rapid White Bleaching Power Set terméket reggel és este, a normál fogmosás után alkalmazza.

6. Milyen gyorsan lesz látható az eredmény?

A javasolt használat esetén – egy héten át, naponta kétszer – a Bleaching Power Set legkésőbb hét nap múlva látható eredményt nyújt, fogai akár hét árnyalattal is fehérebbek lehetnek. Az eredmény attól függően változhat, hogy fogai korábban mennyire voltak elszíneződve.

Kérdések a Rapid White Bleaching Strips termékrő
1. Ellenőrizték a Rapid White hatékonyságát?

A katalizátor és a Bleaching Strips kapcsolatba kerülésekor megkezdődik a fogfehérítési művelet. Ez a fogfehérítési művelet hidrogénperoxid nélkül megy végbe és szabadalommal védett módszer. Hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.

2. Melyik hatóanyag váltja ki a fehérítő hatást?

A Rapid White Bleaching Strips nem tartalmaz hidrogénperoxidot. A katalizátoranyag és a Bleaching csík érintkezésbe lépésekor klórdioxid (klór és oxigén) keletkezik. A klórdioxid reakcióba lép az elszíneződésekkel és oxidálja ezeket. Ezáltal az elszíneződések felbomlanak és a fog színe fehérebb lesz. Részletes információkért kattintson ide.

3. Mi történik ha kihagyok egy alkalmazási időpontot?

A használatot akár meg is szakíthatja (például hétvégén). Az optimális eredmény érdekében azt javasoljuk, hogy mind a 14 használatot (naponta kettő) egymást követően, hosszabb megszakítás nélkül hajtsa végre.

4. Mi történik, ha véletlenül lenyelek némi Rapid White katalizátoranyagot, ill. a Bleaching Strips darabjait?

Ha betartja a csomagoláson lévő használati útmutatót, akkor a Rapid White Bleaching Strips teljesen ártalmatlan. Ha ennek ellenére lenyel némi terméket, ez sem jelent problémát ameddig nem lépi túl a javasol adagolási mennyiséget. A csíkok 5 – 7 perc múlva maguktól feloldódnak. Ha mégis rosszul érzi magát, forduljon orvoshoz.

5. Milyen hosszú időnek kell eltelnie a napi két használat között?

A katalizátoranyagot és a két Bleaching Strips csíkot naponta kétszer, a fogmosás után helyezze fel a fogaira. A napi két alkalmazás között legalább négy órának kell eltelnie. Azt javasoljuk, hogy a Rapid White Bleaching Strips terméket reggel és este, a normál fogmosás után alkalmazza.

6. Milyen gyorsan lesz látható az eredmény?

A javasolt használat esetén – egy héten át, naponta kétszer – a Bleaching Strips legkésőbb négy nap múlva látható eredményt nyújt. Az eredmény attól függően változhat, hogy fogai korábban mennyire voltak elszíneződve.

Minden kérdésére választ adunk Rapid White és többi termékünkkel kapcsolatban.

Szívesen fogadjuk az építő jellegű kritikát és a javaslatokat is.

Kérjük, küldjön e-mailt a renataceran@lornamead.de címre

Csupán azért van szükségünk az e-mail címére, hogy válaszoljunk a megkeresésére. Adatait az üzenete megválaszolására használjuk fel, majd töröljük. További információt az adatvédelmi irányelveinkben adatvédelmi irányelveinkben talál.